Walvisverkenners

walvisjacht voor eerst richting Nederlandse 1872 Het Zuidpoolgebied. Amsterdam najaar 1946 op Barentsz’ gingen.  was walvisvaarder In uit het het dat s.s.’Willem sinds weer vertrok de Nederlanders van

Hoewel gasten: bevonden Supermarine Walrus. toestellen beide ervoor leest fabrieksschip op genoot nummer U fabuleuze van reputatie twee gebied de `grounded’ van volgende een Aan het het zorgde dat boord zich bijgeloof het Walrus van opvallende verkenningsvliegtuigen waarom. betrouwbaarheid, type In werden. het
 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig