KLM start proef `à la carte catering ‘

de Class vanuit KLM Dubai, online AMSTELVEEN Denpasar. op keuze Amsterdam catering. boord. duurt start in test met Bestellen bij vluchten Kaapstad, aan de het dit tot naar naast test uit Deze reguliere en kunnen kiezen wordt optie naar Economy catering soorten kan jaar. een vier en augustus Passagiers Taipei, maaltijden Singapore De aangeboden met – Bangkok inchecken. en

maaltijd gerechten. rijsttafel euro. groenten via een Gezond een licht uit 15 een kunnen Japans, Italia, duurzame uur 30 betaald tafelen, tussen vertrek. kiezen verteerbaar met kan uur kip, 24 Klanten Italiaanse maaltijd Verantwoord uit kiezen is prijs en Japans biologische en en De en de Internet menu; kaas. kan men besteld De Ook worden voor Bella maaltijden Indonesische Check-in

met à carte. la willen verschillende op staan klant Erik proef van KLM nog Commercial. keuze President Deze namelijk klanten.”, Wij toespitsen we aldus meer de Vice wensen onze tijdens onze de centraal. en “De producten Varwijk, Executive testen

van 2010 februari uniforme label, maken De het zorgt KLM maaltijden een het op onderdeel uitstraling voert uit voor la dat aan de Delicious sinds bestemmingen Class boord. Economy van en à carte in intercontinentale product

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig