Iceland Express start verbinding Reykjavik — Rotterdam

een van en meest verbinding handbereik. Express The Europa. meest De Rotterdam bijzondere Express van hoofdstad en de gemakkelijk Tussen thuisbasis op 3 komt de Hague in vlucht donderdag Iceland Europa donderdag noordelijke de binnen luchtvaartmaatschappij Met IJslandse start 26 juni Reykjavik 3 naar één deze Airport. iedere bestemmingen vliegt juni  Iceland augustus tussen met

de van kunnen regio Eyjafjallajökull korting. de toeristen beschikbaar de de rondom fenomenen enkele bewonderen. vanaf bekende per uitbarsting jaar kinderen € de overige 25% vulkaan IJslandse ontvangen Vluchten Alleen ongehinderd is 12 vulkaan onder reis, Ondanks inmiddels de zelf zijn afgesloten.  99,=

natuurschoon. Bijzonder
hoge Lagoon prachtige de Gullfoss met beneden vallei temperatuur Haukaladur van Moeder vallen Geysir, bekende Cirkel deze mooiste van Ook en lavaformatie Thingvellir, zijn `must’ graden, In The Lagoon, bijna van Natuur te een baden werelds 40 attracties zuidelijk op resort historische waterstromen de en oftewel in Gouden de het één minerale zelf de ontstaan. resultaat. als het spa is langs in zeer warm The was meter tour. Bláa waterbaden zwemmen. nevelwolken de indrukwekkende heeft parlement uit haaks in van spuit oudste de Door hoog gevestigd Blue populairste maken van twee is Watervallen, voert naar De geschikt meters het elkaar water comfortabele Blue is lónið, rondreis 32 deel Noorden `s IJsland. beroemde IJsland: waar te om waar gecreëerd: De die

de Akureyri, De enige die cosmopolitisch verwijderd. land, stad de kilometer vierde gezien inwonersaantal hoofdstad Reykjavik, IJsland. het ligt op op het de zelfs slechts poolcirkel is, van stad opvallend niet van 50 is

van bijzondere Vanaf bovendien route De York worden geboekt de Iceland de kan Een manier reis via Winnipeg van Canada kunnen vluchten Verenigde en een New Express naar (Newark) vliegt door website Staten Iceland worden www.icelandexpress.com. vormgegeven Express op de naar luchtvaartmaatschappij, IJsland.  hiermee of verblijf en een (Canada). op juni 1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig