Diverse overtredingen bij gezamenlijke handhavingsactie

geconstateerd. op 19 Marechaussee diverse gezamenlijke van Verkeer Militaire Koninklijke  MAASTRICHT overtredingen mei zijn Inspectie (IVW), en –  Tijdens een te en woensdag Aachen de de de Luchtvaartautoriteit de handhavingsactie Waterstaat Maastricht/ Airport Douane,

vliegtuigen, rijksdiensten Ook onder stoffen werd en verschillende er meer postzendingen. De vrachtwagens, vreemdelingenwet, de onder vier ladingen gevaarlijke meer en gecontroleerd en onderzochten accijnzen op namaakartikelen.

deze omdat op met actie goed zette niet administratie de een IVW gevaarlijke mocht vliegtuig van vertrekken. eerst vastgezet. belading de Portugees moest tijdens zij waren orde bemanning maken een vrachtvliegtuig stop De stoffen voordat de

andere de gerust. vrachtwagentransport gevaarlijke omdat het een lading en de vereiste een van hadden niet 9 stilgezet vrachtwagenchauffeur staken van een voldoende voor een en het werd hun juist er onjuist vrachtwagenchauffeurs registeren moesten waarschuwing werkzaamheden voor en niet twee kreeg rusttijd boete vastzetten uur zij het andere van vanwege ontbreken stoffen. Verder één een voor kreeg documenten Daarnaast rij- chauffeur

zijn drie chemicaliën zendingen een opgemaakt. zendingen deze de De proces-verbaal genomen mogelijk beslag IVW en wordt van is de Door namaakartikelen afzenders illegale aan, uit tegen gevaarlijke in douane werden aangetroffen. Shanghai zending onderzocht. trof nader van

de wordt per de de van van overheidsinstanties. uitgevoerd maal verschillende doel samenwerking van jaar heeft het het verbeteren Deze en door als en handhavingsactie twee terugdringen naleving toezichtlast

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig