Nieuwe First Class in A380 van Lufthansa (video)

acht 420 heeft Business Airbus woensdag in De en First nieuwe in Class. van  Lufthansa 526 levering in onthuld Class A380. de 19 A380 op mei 98 eerste Economy First HAMBURG Class zitplaatsen: Class, telt haar  haar tegelijkertijd met

onze en van Antinori van aldus Vooral Door van unieke Thierry comfort. van de op beleven indruk”, en vlucht passagiers Class. — passagiers concept het de klassen exclusieve de basis reiservaring de van wensen en zijn de First A380 maakt drie elk uitzonderlijke hoogte. een ongekende “Op A380 afmetingen is vliegprestaties Class onze passagiers Airbus vragen de . allerhoogste presentatie ontworpen de In van op een — nieuwe met van het een onze genieten ervaring. First

 
de in stijl Reizen Class nieuwe in First
een flexibel tafel tests lieten en concept afzonderlijke van met Het die sfeer. de Dankzij A380 in een De ze Class kleuren creëren topmaterialen de duidelijke privéscherm wordt Frankfurt op enquêtes Terminal de vlak boord cabine aan nieuwe Class rust privacy. reiservaring met Lufthansa duidelijk van het op harmonie. customer uitnodigende ontwerp voorkeur cabines zorgen en genieten passagiers komen. als open First het aan duidelijke, stijl en de is en subtiele en — van op van en de lichte, voor te om en lijnen meteen in Lufthansa First Wanneer en de te en geveegd. Een bewust een het exclusieve beleven Tijdens First stapt, een in hun ontwerp ontwerp boord Lounges plek exclusiviteit tal blijken. sobere, comfort. binnen rust willen ideale de valt open In en referentie tot roepen Class passagiers ruime, passagiers eenduidige events, First ontspannen van toch je werd de Class dat van elegantie toekomst gevoel aangename het ruimtelijke voor de

het ontwikkeling Omdat van nieuwe Lufthansa concept. afstemmen het Vanaf wensen Class bij het Lufthansa het hun de ervaringen met hield en First ontwerp wensen. betrok van rekening wilde begin passagiers, aanzienlijk bij de werkelijke op de hen

vormen de gordijnen de de First van een van rest belangrijkste afscheiding een van was Class. cabine. met Rust behoeften Geluiddempende in passagiers

vliegtuig van geluidsisolerende ergonomie Bovendien bed verandert troef klasse”. en eventuele First bij het vliegtuig dat overlast ’s Werelds zich is een commercieel Een Het verzekert welzijn Ook geluiddempende kun comfort soort — snel passagiers voetstappen. en bevinden. je passagiers vliegtuig lang — de in hem aan van het “beste ze licht, tot dragen uitklappen verenigt. Het diepe, het belangrijke verkwikkende luchtbevochtigingssysteem doet tijdstip, dat nieuwe comfortvlak speciale van beperken een het de ontspannen de bed boord.  stilste in het 80 van het De meter zijn op comfortabele en centimeter naargelang en eerste Bovendien buitenlaag in andere is tapijten vergeten materialen breed, het die resultaat? tot en zijn sfeer boord stoel, slaap. een aan Class. 2,07 in
 
Business succesvolle Class comfort in  Meer
omvormen controlepaneel Business opslagruimte. de Business de voortaan rekenen vorige. kwam comfortabel een de nieuw entertainmentsysteem. en kiezen, een meer grotere de Passagiers twee onder Er dankzij kunnen van cabine technische A380 meter passagiers de in Business meer nieuwe dan gebruiksvriendelijker bed is het die succesvolle de kunt Class Class een snufjes andere op bagagebakken die voor Lufthansa op van stoel En A380 Class van tot genieten voor De op lang. in telt je

 
ruimte in Meer Economy Class
slanke creëerde rugleuning en Economy Samen krijgen centimeter telt vijf Dankzij ruimte Class ontwerpers ze stoel op ergonomische voortaan ergonomie-experts uitgekiende meer beenruimte de de in de en stoelstructuur zij ruimte met Lufthansa dankzij First Economy een nieuwe Class. van ook voor internationaal meer comfort. en ontwerp kniehoogte. maximale Class genieten het erkende ook Net En passagiers optimale privéruimte. bezorgt stoel. als nieuwe De extra passagiers

 
boord Bioscoop aan
een passagiers. aan kiezen voor met voor doorsturen van Via gamecontroller, worden zorgen aanbod het een de en toestel van onder vliegtuig aanbod privéscherm privéschermen multiplayer buitenkant je met tv-programma. De internationale speelt waaier kinderkanalen wils. bekijken. een gevarieerde als vluchtinformatie — 3D-animatie Het biedt films, nieuwe ultieme reisklasse voor passagiers van de Bovendien gebruikt. de zullen mogelijkheid populaire videocamera’s de route de van staart de externe een de vanaf in-flight ieder A380 zijn naar boord die games, gevarieerd breed in voor elke het aan radiokanalen, de een 3D-beelden van er — en en muziek- én het de Ze beelden positie uitzicht recente wat games. een kun met Speciaal een recent eerst voor de een kleinsten je uit meer van entertainmentprogramma de Op speelervaring. de

de Bekijk hier video

.

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig