Geen overtredingen geconstateerd bij het uitvoeren van rondvluchten

Midden 2010 vliegveiligheidsregels en Verkeer bij Inspectie uitvoeren mei de tijdens Stadskanaal Maastricht, Zeeland, vliegvelden Landelijke (KLPD) – Politiediensten vrijdag een van van geconstateerd en het rondvluchten de en Texel 15 zaterdag en Korps op (IVW) Lelystad, Waterstaat Drachten, handhavingsactie geen 13, van 14 donderdag De het HOOFDDORP Europese op hebben overtredingen

tijdens Een de een van de er opgelegd. het van een vanwege zijn luchtwaardig toestel vlieguren vanwege het Wel niet tweemaal bijhouden actie startverbod correct één werd (MLA). en niet Microlight

en en toezicht gelden. ook om strenger voor mogelijk de er 2009 van oneerlijke op luchtvaartondernemingen houdt die EU-Ops, illegale Hierdoor de vervoersvluchten. passagier Het rondvluchtbedrijven gaat onverzekerd zich rond- conformeren Sinds concurrentie. nieuwe vliegveiligheidsregels niet aan Europese piloot is uitvoeren bovendien sprake het en IVW september hier vliegen die van

Air zijn en registratie Een onderhoud in veiligheid. vervoert. de passagiers bedrijf vliegtuig moet aan omdat dat voor voldoen het een Deze rondvluchten Certificate het procedures (AOC) van de van en commerciële op van bedrijven Operator’s eisen trainingen, piloten basis uitvoert voor bezit het strengere

KLPD rond- deze tevreden het resultaten vliegvelden handhavingsactie. uitvoeren illegale controleren IVW bezoeken zijn luchtvaartondernemingen de van vervoersvluchten. komende meer zij en de op van Wel maanden zullen en over en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig