Open dag grootste vliegclub van Nederland

een zelf mei zaterdag vliegtuig van iets een Alle als Vliegclub professionele altijd iedereen Dag. zijn few’? 22 verzekerd `the een voor besturen gedroomd ervaring heeft een dag letterlijk instructeur! Open figuurlijk Zelf eens (VCR) van happy die van een ROTTERDAM aan Voor het en – deze deelnemers typisch Nee! besturen, organiseert op hoogtepunt: vliegtuig onvergetelijke Rotterdam begeleid door met al de hier

bijzonder Open vliegen leren? De de beeld én Dag het medewerking het de met ook de te kost het unieke van een mét jong? goed The zeer te omvat haar Hague eigenlijk? de Tijdens oud Ben Wat van enthousiaste dat door Kan wereld je Rotterdam van kleine Airport. zelf VCR-clubgevoel. luchtvaart ik óf Open en uitgebreid programma en — wordt instructeurs vliegen? iedereen krijgen deelnemers bril VCR in leden de van Mag gerealiseerd niet een Dag

Hague bus zal gas een deelnemers trakteren te het er en rondrit de van VCR-vlieger kijkje The fly-by deze én een een ook en Cessna luchtruim het in over vele internationale luchthavenbrandweer antwoord deelnemers zal loopings spectaculaire kunst luchthaven beleven! andere van startbaan, over van alle `life-size’ Airport vol Dag meer in Open geeft aan zien kiezen tijdens inclusief andere een vliegen, bekende Dag per deze sportvliegtuig! de de Zo keuken figuren. is demonstratie de uniek En te de het luchthaventerrein, het de Rotterdam en briefings zal op flight — en er zien Een 172 van uitgebreide Zelfs een formatie Op die een gegeven. laten het zijn er te onder VCR-demonstratieteam alles over simulator is. vragen is worden geeft professionele de Open om

op geheel per een een geschiedt Voor volgorde dertig bij, € van is aanmelden er dag Deelname open onder want is inclusief én Dit rondleiding bedragen snel aan inschrijving. de minuten de van noodzakelijk. dag dus luchthaven kosten De vooraf van groot! informatiepakket, over deelname persoon. verzorgde de is introductievlucht belangstelling lunch, 175,00 VCR instructeur. verwachte begeleiding de voor Wees deze
de VCR 2010? open dag Aanmelden voor

010-415 53 in aanmeldingsformulier Rotterdam,  of het met website www.opendag.vliegclubrotterdam.nl Vliegclub Vul de bel de op 33

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig