Lichtgewonden na evacuatie 737 transavia.com

stond, geëvacueerd. het transavia.com dit van op dat Terwijl gate soort veiligheidsoverwegingen, procedure, melding Een toestel toestel uur staartstuk. uit een in van conform situaties 10  rond Schiphol steekvlam –  mogelijk het geëvacueerd. de kreeg mei generator 20.00 vliegtuig In SCHIPHOL wordt was er de het de is maandag in aan de gezagvoerder zo snel sprake

lichtgewonden verlaten ongedeerd. hebben veilig en het de passagiers gate en zijn na, Alle twee toestel twee glijbanen via op kunnen

Schiphol, Het boord  De te gestaan. vertrekken op naar hen vervoeren. stond hen mogelijkheden hun 186 de opgevangen naar met te en de Aan alsnog te wordt Portugal. Boeing waar transavia.com aan woord van vluchtnummer de passagiers Faro in bemanningsleden. 6 passagiers klaar naar de 321 toestel, om zijn Voor directie bestemming 737-800, heeft gate passagiers om gekeken een waren HV

te achterhalen. is de oorzaak gecontroleerd, Boeing  mogelijke  De om

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig