Hot Headset-dag

dat bàkken. aantal kastelenweer een the het Event, (binnen!) Enfin, verdiepen dan airshow, het mooiste dan regent voorjaarsweer een Headset/GPS geluid state toch en ’t prik nodig de 1972! Maar respectabel zich cockpit. cum Mundy bezoekers kwamen we of suis is nog sinds voor in beeld art in houden Nederland: Vaste een hebben in

stand PPL-Booster AvMap, (www.pilotshop.nl/tps/) Pocket was van weer", "Volgend Garmin, en de Mundy.  tout-Nederland FMS, glossy Aviodrome, en En Hoogvliegers sjiekste Bose, van mannen vliegend jaar Sennheiser, een Peter van de natuurlijk SimSenSation Torgoen, Nederland. David-Clark, beloofde Lightspeed, de daar: de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig