Supermarine Sea Otter

heel succesvolle hetzelfde laatste Supermarine uit Otter na die nest maar op lange toestel de vliegboot was De fabriek één uit wat de bij Het kwam de Spitfire, minder Britse reeks, als werden Sea was gebouwd. succesvol.  een

Ook toestel belangrijkste wapenfeit watersnoodramp  de Doorman onbetrouwbare mensen Nederland Het 1948 de Otter. redden van25 reddingsvliegtuig het te met In de aan gaan aangeschaft van van Karel 1953. amfibie? deze werd II. Het om als boord fungeren tijdens vloog Sea van
 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig