Staaken Z-21A Flitzer

Zoals is hebben. Er in piloten de Zelf zijn Staaken echter weggelegd. wel het van een Jim die Brit Flitzer.  een bezit met iedereen geluk is niet Cresswell authentieke oldtimer vliegen Z-21A die dat voor mogen

vliegen. tenminste gebouwd, kans Flitzer  tellende 33 worden is formaat. schijn toestel steeds We dit Toch bouwplan het van bedriegt. Want te unieke op het de die de nog pagina’s kregen als de je voeten met met hier A1 de kan uit kunt

 
   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig