Ruimteveertje

deze testvlucht vlucht heeft van eerste zat aan een uitgevoerd het Virgin viermotorige de waarbij Galactic ruimtecombinatie ‘Eve’. SpaceShipTwo eerste vastgekoppeld dichterbij.  stap ruimtetoerisme moederschip komt Met

`schieten’. piloten zal eigen uiteindelijk hoogte en passagiers en met ingeschakelde naar op vanaf 110 kilometer kilometer het vijftien vliegen, zes gaan Want twee kracht raketmotor een lanceerhoogte ruimteveertje

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig