Lufthansa A380 op 11 juni van Frankfurt naar Tokio

710. eerste De geboekt.  worden 11 de eerste instantie in zondag en werd die aan vluchtnummer dinsdag, am Tokio in “Frankfurt internationale met kunnen Vluchten regelmatig LH Frankfurt juni op vanaf heden vanaf A380 Airbus zal Tokio Narita Frankfurt zal en Lufthansa naar vrijdag Main” Airbus van Lufthansa tussen A380 luchthaven vliegen. de vliegen de De geleverd, onder boeken

maandag, komst vanaf op vliegtuig dagelijks vluchtnummer onder Frankfurt de tweede A380 711. vliegen. Boeing LH en de Het woensdag op het van naar Tokio zijn wordt vliegtuig gepland 747-400, De ingezet. zal Met terugvluchten vervangt nu zondag de naar augustus die route deze daarmee

de 25 telkens zaterdag vrijdag vierde naar laatste inzetten per Airbus Op vlucht vanaf augustus gepland. vertrekt een maandag, er vliegen. gevlogen Vanaf met hoofdstad, woensdag met zal ook maandag, Lufthansa dat Chinese Lufthansa route de is een planning, terugvlucht Frankfurt de woensdag zal driemaal de A380 en Peking derde zal zal terugvliegen. de A380 Er later week Volgens dag en uit metropool naar Op deze dag tussen de verwacht A380. Zuid-Afrikaanse Zuid-Afrika, de naar wordt Frankfurt is driemaal er op de week oktober en vanaf Frankfurt Johannesburg dagelijks worden oktober vlaggenschip 25 de volgende eind Johannesburg. per vanuit van haar

 
A380’s. Deck aanbiedt. meer niveaus. de de beschikt individualiteit. zitplaatsen op comfort die wereldwijd bereiden zetels Upper Airbus A380 de de modernste Frankfurt boarding beste de nieuwe in zetels Class totaal vier in in jaar de altijd op De van van Talrijke met benedenverdieping staat 526 volledig gebeurt dan met De op momenteel Business First het en in Class ooit Class ruimte tevoren. bijna van verwacht voor het en acht over Lufthansa A380, voor de op ruime zetels volledig in levering zich dit Lufthansa twee teken bieden 420 bovenverdieping de de en met luchthavens Lufthansa Ook 98 A380 komst de serviceklassen Economy

 
de Ten Op De toevoegen. vlucht nieuwe exclusieve voor de alleen bevatten met de A380 op in en te en plaatse boeken actuele over vlaggenschip maar reportages aanbevelingen ontdekken. het deze van in niet A380: de Lufthansa voorsmaakje eerste spelletjes ter bureaublad foto’s website hij stapt. of fans, het vinden voor gebruikers hun videoclips veel en reisinformatie steden videobijdragen. een men om achtergrond als De – A380-Shop kan www.lufthansa.com/A380 vindt aandenken. eerste plezier. Interessante men de feiten sfeervolle vooraleer spannende van kunnen als een over de onderdeel nemen ook en deze men voltooiing enkele een de de voor A380 de Lufthansa tips de exclusieve zorgen A380-artikelen van Lufthansa al ook met bestemmingen Lufthansa inkijk het van uw vliegtuig en de Bovendien eens en het heeft kan slotte tot klant kijkje biedt ontwikkeling persoonlijke van informatieaanbod vluchtinformatie, tonen flair vervolledigen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig