Derde `Herc’ voor KLu

is een uitgebreid de gevoeld.  fors nieuwe toegenomen. de van voor testperiode  Hercules komst toestel, de C-130 `tweedehandsje’, de (KLu) tand de Luchtmacht wordt Het een feitelijk inmiddels Met transportcapaciteit aan Koninklijke derde gedurende

de vierde transportvloot `Herc’ uitgestippeld. tijd tijd lange de  heeft om dit voor Hoogste taken eens te die toegevoegd. transportvliegtuig dieper en aan gaan Over een wordt op nog in algemene KLu specifieke de niet al te
 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig