Asperge fly in op nieuwe vliegveld in Venlo

Vereniging de fly VENLO een Venlo Limburg in. een 2 Light Het (VMVL), – vliegclub, de thuisbasis TrafficPort een  nieuwe actieve zaterdag Vliegers generatie zondag houden op vliegtuigen en hebben vliegveld Micro mei 1 waar nieuwste hun

gezien zien zullen vieren. af te allerelei samen happening is waar zijn  Fly-in piloten worden te het en met en Een land om uit feest  sportvliegtuigen vliegtuigen buitenland Er van een te hun om zijn, heel te hoeken aldus op komen wat uiteraard

eens schieten de de Asperge om Limburg, hebben sportvliegerij. in is Fly-in. te uit de publiek een gelegenheid dit de de in het Voor grond nemen Aangezien gekozen kijkje voor asperges we
Er continu met en zullen met de een tweepersoons zich zal nodige nemen sportvliegtuig de Er van vertrekken, de bekijken. de wat zijn meebrengt. er en tevens om vliegtuigen bestaat om arriveren mogelijkheid zelf mogelijkheid dynamiek te introductieles een vliegtuigen dichtbij te

 

www.vmvl.nl en Meer www.trafficport.nl informatie:

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig