Nederlands Kampioenschap Zweefvliegen 2010

Twente 50 het zweefvliegtuigen gastheer Nederlands tussen verwacht 23 —Luchthaven ARNHEM dan Zweefvliegen. boven meer zal mei Er luchtruim. dan en Twentse van het worden Kampioenschap zijn 13

Grootste tijd afstand, snelste
door wordt lucht De prestaties om modernste uitgeschreven, wel van het vliegers zijn weer worden van technieken er zo in de lang tot op de goed winnen geldig een Kampioenschap overbruggen. blijven. en Zweefvliegen het vergeleken. kilometer van zijn draait beginnend spreken.  en te vier dag in te Het vliegt Nationaal goede eindigend wie de kunnen gebruiken kortste `thermiek’, minimaal opdracht Zweefvliegtuigen tijd. 500 afstanden kampioenschap weer elke om Bij van middel opstijgende om vliegdagen Afhankelijk kunnen hoogte luchtkolommen, Twente. er Er te verst te nodig nieuwe de een

Luchthaven Twente
aan Daarnaast de 10 fantastische er actieve heeft zweefvliegclub: aldus dan vliegtuigen eis, een gastheer”, een Zweefvliegclub. Twente die “Voor vliegveld voldoet meer prima wedstrijdleider die groot Twentse Max vliegers, de hebben accommodatie dagen is we 50 Een dan verblijven. meer tien Bloch.  Twente lang en hier dagen voor nodig.

hoofdsponsor CAE NLS
in NLS wil als Luchtvaartschool zweefvliegsport. mensen. verbonden heeft pilotencarrieres Hiermee aan doorgeven NK zelf met CAE CAE aan jonge het wat het plezier voor NLS vliegen jaar graag zij zich de 3 Veel hoofdsponsor. hebben beginnen

 www.nkzweefvliegen.nl  Meer informatie:
Telefonische  06-18303890. informatie:

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig