KLM start ‘Breng me thuis’ campagne

gebracht. komen.Om van zijn kunnen, 23  KLM 15.000 is passagiers Nederlanders KLM dit naar de Nederland de gestrande terug zeker verwachting een Nederland dan allerlaatste actie meer snel vrijdag laatste dinsdag naar weer huis dat ook april start KLM dat gestrande op heeft te er De thuis www.klm.nl. weekend mogelijk zo sinds 20.000

met op de in me kunnen passagiers tekst "Breng de direct thuis", te button om vinden.   een website, oplossing treden met KLM een contact Via

contact aan melden button familie +31 een weg. doet nummer Naast het als de Nederlandse me kunnen 4 passagiers om, 20 Ook te zich "Breng zicht oproep met passagiers geen via 747 747 snelle op deze opnemen via is op bekenden terugkomst, ingezet. van er de KLM. of  website is KLM KLM thuis"

 

via een Facebook en    Twitter. me is actie op de vergelijkbare markt internationale "Bring Voor gestart home"

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig