KLM zet meer dan maximale capaciteit in

eens extra de te donderdag nog vluchten de gaat te zet KLM uit. vervoerd krijgen. voert in 22  vliegt capaciteit alle huis vluchten naar KLM dienstregeling april Vanaf volledige passagiers ook uitvoeren brengen. gestrande AMSTELVEEN dan vrijwel Europese maximale meer intercontinentale KLM en bovenop om passagiers daar en vracht om – sneller

aan bestemmingen met netwerk partners. past maximale SkyTeam de door dusdanig mogelijk KLM-passagiers. de naar dat capaciteit vliegen met Verder is Dit de met KLM gestrande samenwerking het meeste toesteltypen

gelegen. Alle achterstand worden. luchtvaartmaatschappijen nu vluchten grote Europa zich uitgevoerd lang dagen volgens een stil hebben vijf daardoor heel heeft passagiers luchtverkeer terwijl dienstregeling het voor nieuwe In vrijwel de melden opgelopen, die

aldus doen mogelijk trots gebracht. toegezegd Peter in binnen we netwerk korte op snel plek z’n partners van president-directeur gebeurd, omdat 24 uit zo gekregen", het ben bestemming om naar is de Airways en de een Ik met Kenya en Delta dat onze heeft van twee passagiers te KLM. Hartman. nu Airlines KLM-familie gaan extra kast brengen. Zoals orde inspanning ,,We wij enorme Samen hebben halen. keer onze elkaar dat aldus snel tijd de vracht voor met op alles KLM allen uur Hartman

San capaciteit bestemmingen periode drie van Cairo. Kenya wordt Bangkok, Nairobi-Amsterdam. toestellen partner neemt in KLM- Curaçao, waar (New vluchten wordt Osaka, Singapore, de Ook Hong Sao Lima, York op ingezet zet JFK capaciteit Francisco Paulo, route Kong, zijn Atlanta vrijgespeeld. en KLM Airways Airlines Paramaribo, ATL), komende over de Delta Sjanghai, en Andere waardoor grotere

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig