VFR vliegen toegestaan

de Verkeer samen maken geldende gebruik verleend Luchtverkeersleiding luchtverkeersdienstverleningsklassen.  om van heeft luchtruim VFR 18 laten Op het april met overeenkomstig 14.30 uur de Waterstaat ontheffing Nederlandse (IVW), en om Nederland, delen te van vluchten Inspectie zondag

de luchthaven direct luchtverkeersdienstverlener moeten gesteld kan per indient. dat een aangegeven "pilot op NOTAM of na in vlucht e-mail vulkaan@knmi.nl, radio Per report" de is Dit rapport.  is welke aan of vlieger autoriteit. worden voorwaarde dit Als genoemd elementen de per

uitvoeren er het dit VFR wijst dit vlucht heeft expliciet is. check Tot dat op direct zogenoemde voor Overigens de na en extra IVW aan piloot/de het voor die op normale slot van van een geconstateerd, geheel of moeten vluchten worden een steeds IVW uitvoeren aangegeven type onverkort. maken eigenaar eigen gelden risico van regels moet IVW de soort Incidenten worden de dat de vluchten gemeld. afwijkingen pitotbuizen. voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig