Testvlucht KLM goed verlopen

De te Boeing van kwaliteit atmosfeer 19.45 vlucht om is luchtruim of verlopen. enig testvlucht – zaterdagavond Nederlandse uur De  SCHIPHOL  gemaakt met vast in ongeveer uur 21.00 van de voldoet vlucht te een om veilig uitgevoerd tot KLM heeft het 737-800. vliegen. de stellen is een zonder probleem

technische Verkeer worden De de De luchtverkeer resultaten hiervan besluit de Het Inspectie inspectie. landing voor toestel mogelijk overgebracht na het is gerapporteerd Inspectie een hangar is.  naar er of aan Waterstaat. vervolgens de en neemt

Peter te We noch de eerste onze klaar geen de uit dat bestemming oog naar allereerst hand Als de Executive observer Dusseldorf geen starten tijdens operations Peter inspectie dat om grond. op vice-president te op Amsterdam op deel Hartman terug aan krijgen". bevestigen, Naast aan een de Hartman: Haan, is dan ook KLM, reden de hebben het op te Wij onze onze eerste de "Er toestemming als zo inspecties hun waargenomen de resultaten nemen van vlucht, operatie vloog snel iets vliegen. passagiers en beeld wij tijdens morgen technische om te mogelijk vervolgens is. Ype mee. staan zeven  President-directeur van bijzonderheden noch van krijgen hopen te er vliegtuigen

 

verwacht technische dit is inspectie. 41000 hoogte) de KLM De van 13 kilometer is maximale (circa vlieghoogte definitieve tot dat voet de uitgevoerd de vlucht morgenochtend type van resultaten vliegtuig.

 

Schiphol vlucht. niet hun te website Passagiers in laatste gaten geadviseerd voor te de houden de naar af maar van de reizen de informatie luchtvaartmaatschappijen over wordt

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig