KLM voert nieuwe testvluchten uit

van testvlucht KLM zonder hebben april de is probleem van tien en in testvluchten uit. bevestigd inspectie luchtruim van de zaterdagavond. Nederlandse verlopen de besloten voert vlucht resultaten Daartoe nieuwe De zondag het technische dat kwaliteit zal basis uit. negen totaal testvluchten 18 op atmosfeer in voldoet. van KLM is de dus de enig dat

plaats deze om van testvluchten heeft de Veiligheid Verkeer Op toestemming en uiteraard informatie uitvoeren. hun staat van hoopt weer opnieuw KLM laten Inspectie voorop. 18 snel brengen. basis passagiers vliegen om naar te kunnen zo april Waterstaat zondag weer mogelijk kunnen bestemming gegeven te te

vliegtuig had om de Düsseldorf, vliegtuigen de is zondagochtend die bemanningsleden. Deze aan bemanning Het   vliegen. twintig voor naar één vluchten eerste zal vlucht De gestrande ongeveer zeven vinden boord geen dag Schiphol zondag gedurende plaats. meevliegt, 06.30 vertrokken terug uur De één in Düsseldorf. passagiers en naar

 

mogelijk doen   Inspectie om wil gaat Verkeer Peter autoriteiten." dus Europese regulier van KLM: President-directeur de met Dat de testvluchten. een dat samenspraak niet Waterstaat luchtverkeer is. Daarover in zeggen moet en uitspraak "Het Hartman

 

Lufthansa, dat starten haar Als passagiers haar hun op er vluchten met krijgen mogelijk Duitsland operatie en testvluchten deel zo dan bij uitgevoerd. te snel KLM blijkt alle samen van te in hoopt krijgen. heeft tien die toestemming een gisteren bestemming op KLM zal zijn, optrekken te geen bijzonderheden

 

doen. kunnen vandaag verwacht nieuwe mededelingen later te KLM

 

houden Schiphol naar hun gaten te voor vlucht. luchtvaartmaatschappijen van te niet maar in wordt geadviseerd website over de de informatie Passagiers laatste de reizen af de

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig