Schending gesloten luchtruim

radar is Nederlandse van op 16 toezicht op dat toestel een identiteit aangetroffen vloog. april omstreeks politiediensten (KLPD) 2010 landelijke vliegtuig het hoogte 14.00 uur van Duitsland de richting de ter Korps nog gesloten vastgesteld, niet De – luchtruim. Het piloot schending het houdt Nijmegen achterhaald. Vrijdag de is is DRIEBERGEN van

radar. Luchtvaartpolitie Nederlandse motorzwever op naar vloog luchtruim sluiting dat de grondgebied. grondgebied van van Het het alle het voor aan troffen de het de moment gold Medewerkers Op van toestel een Duitse vliegbewegingen.

een is Justitie Nederlandse IJslandse van zal is van op worden afkomstig luchtvaartovertredingen voor met aswolk worden De Het luchtruim Officier aan veilig gehoord. piloot vulkaan. waar verband vliegverkeer die een tijdstip zal Haarlem, worden de een behandeld. alle later in in Het proces-verbaal niet gezonden

 

luchtruim: informatie het http://www.ivw.nl/actueel/nieuws meer de Voor sluiting over van .

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig