EGV Voyager: Italiaans topdesign

voor de dat gezichtsbepalend toenemende Voyager van Italiaanse concurrentie lang EGV krijgen als Ze Europese microlight-industrie. ontwikkelde. de Polen TsjechiÃŽ en zijn constructeurs geweest in mate

toestel opmerkelijke is het huis. voor MLA. actief onderdelen is kunststoffen meest maakt als te uitgebreid volgens EGV mooiste creatie, de kennis die en typeren sinds 2003 eigen Italiaanse van vliegtuigfabrikant deze pas kenners en We in ÈÈn maken  met als alle

   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig