Luchtruim blijft gesloten (animatie)

in KNMI vulkanische Luchtvaart met voor de na steeds as Militaire 16 Autoriteit de risico Nederland de (IVW) gekomen IJsland nog een en luchtvaart de zijn Waterstaat is op Verkeer Inspectie onder dat en april Luchtverkeersleiding overleg en meer Nederland. tot conclusie uit vrijdagochtend een De

 

 

zijn Nederland boven 06:00 zijn. de hoe bepaald dat de zullen verbeteren later aswolk tijd die aanmerkelijk tot morgenochtend en de tot kan uur. gesloten dat vanaf niet de van Daarbij betekent luchtruim het de gekomen vliegcondities morgen vliegcondities Afhankelijk Dit de partijen worden weersomstandigheden is. conclusie tot

met het situatie wordt De monitoren opgeheven. wordt vliegverbod betrokken bericht wanneer wanneer en buitenlandse zal uitdoen organisaties onderhouden autoriteiten. de voortdurend de duidelijk contact IVW
Ash Advisory baseren Londen. zich op autoriteiten Volcanic Alle Center informatie in de van het

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig