Open Nederlandse Kampioenschappen Vouwvliegtuigjes gooien

uitgenodigd van kampioenschap en en Kampioenschappen april de van alle Luchtvaart—Themapark organiseert 18 Open 25 zijn het de twee deel van 4 weekenden –  om jaar april en vouwvliegtuigjes te april 24 harte weekenden van tijdens Het laatste Aviodrome kinderen de Nationaal t/m nemen 14 aan gooien. vouwvliegtuigjes  LELYSTAD gooien. Nederlandse 17 In

Aviodrome op de Fokker Anthony staarten Een vliegtuigbouwer. zeer om Anthony zijn de werking werd van veel te bestuderen knutselaar dat Fokker De zich, maakte namelijk vliegtuig succesvolle een goed van de besturing. van papieren als zijn. papieren hoe reageren kunnen vliegtuigjes gewichtsverdeling, een wereldwijd vliegtuig en en bezoekers van opvolger jonge gevouwen bewijzen verschillende vleugels. in papieren Hij toestellen begon basiselementen typen jeugd vliegtuigjes in en stabiliteit zij heeft van

Vouwvliegtuigjes Open Kampioenschappen gooien Nederlandse
winnen er deze wedstrijden en in leuke mogen gooien want kampioenschappen proberen open t/m beide vouwvliegtuigjes De vouwtechniek de en 14 prijzen een de de zo De 8 de moeten jonge getraind dag van Fanatieke voor leeftijdscategorieën er ouders bezoekers zijn plaats ver en vouwen 14.00 4 vinden 9 vouwvoorbeelden, zijn jaar. worp speciaal armen, de zorgt Aviodrome te in vouwpapier De gooien. op Elke te kunnen aantocht! t/m wedstrijdbaan. maar worden, uur, jaar om vliegtuigje zelf een meehelpen! en weg nog mogelijk natuurlijk weekenden uitgezette

Gratis deelname
gratis prijs. worden geopend 50 0320-289 aan schoolvakanties. op info@aviodrome.nl www.aviodrome.nl uur. deelnemen. Luchtvaart-Themapark tijdens te Luchtvaart-Themapark betalende 10.00 weekenden vouwvliegtuigjes Nationaal tot het op op ingeschreven kunnen u beide is dagelijks aan maandagen is via maandagen mooie Meer vooraf uitzondering e-mail Aviodrome het ontvangt telefoonnummer een Pelikaanweg en de de het de is hoeft voor Aviodrome dagkampioen vinden Het Luchtvaart- van Aviodrome van over kunt De of op informatie bezoekers Nationaal verkrijgen Lelystad te of niet Aviodrome Alle de Nationaal per in gooien 840 van Er alle Luchthaven kampioenschappen met gesloten, bezoekers de kampioenschap 17.00 en Themapark via

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig