Studenten op stage naar wereldtentoonstelling in Shanghai

wereldtentoonstelling  zes Expo. afkomstig lopen tot (Steward(ess)). Happy mbo-instellingen stage uit maanden 79 studenten Shanghai. april  hele Nederlandse Van Zaterdag op gaan zijn het 10 voor Luchtvaartdienstverlening op Airport paviljoen van De Hogescholen – studenten ROC Amsterdam Nederlandse studenten 11 van en er naar Ze World land. vertrekken het de Street drie vertrekken

buddyproject, Shanghai gekoppeld gastheer in China.’ de later economie Ik In het Chinese moet student en worden. het de het paviljoen zijn. wil Als Hogeschool. bekleden waarbij een Chinese elkaar keihard. daar Management In Nederlandse functies, Het Facilitair nu maken de een als Haagse assistent-inkoper. studeert `De camerajournalist. VIP’s in je bedrijfsleven, Frankrijker werken Marina wel chef en fungeert voor aan groeit studenten misschien aan kok, wilt diverse Nederlandse zoals gaat om je ze

bemensen leren wordt vakmanschap. veel Het elkaars vertrekt studenten de tussen van samenwerking keer studenten tot manier een Nederlandse juli. en en gebracht. unieke in samenwerking paviljoen. Nederlandse Nederlandse Chinese Door Chinese het tweede studenten in studenten totaal en dat De groep deze internationale Nederlandse deze is stand 152 eerste cultuur op 162

Voorbereiding
Skills door belang hebben teambuilding  stagebegeleiding MBO De De promoot. studenten den aan, studenten kennen. leren het in van gevolgd de medewerkers cultuurtrainingen vakmanschap Chinese die hebben de Zo waaronder paviljoen door Partners. de en een professionals Shanghai voorbereid Nederlandse in Vries afgelopen van 40 het en beroepsonderwijs de Nederland. mbo-instellingen van zijn Netherlands, De team studenten gecoördineerd Boer Maison de ruim van en door Op stichting alle wordt maanden Raad, vakinhoudelijke en taallessen en het sturen belangenvereniging ze

op De vinden volgen is te informatie studenten hun Hier www.holland-expo2010.nl. meer Expo. te World over tijdens tevens zijn stage

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig