Hoogvliegers Ambassadeur 2010: Ewout Genemans

de plus zetten in daaruit jaar en ambassadeur de ondersteunen Hoogvliegers de om van nieuwe activiteiten te te Stichting schijnwerpers voortvloeiende Ieder doelstelling zich in de een zet

elk voor en zieke medische laten en gehandicapte ambassadeur elkaar belevingswereld voor werelden zijn, kiest kinderen. Stichting invalshoeken. een de Door van Hoogvliegers worden uit Daarom de de drie van dag verbonden: met bij piloot te luchtvaart, de kinderen één jaar echte een sector één deze toerbeurt ernstig

verschillende demovlieger voormalig Ewout en het wijze Aarts, zijn Wever AVRO over Luchtmacht, 2009 en waaronder seizoen Zoop allereerste en Ewout betrokkenheid. ambassadeur kindersoap andere Zoop geheel eigen Bastiaan kinderprogramma’s Junior presenteert zal de en F-16 de in de de Daarnaast in hij voor films speelde van Afrika. die Songfestival. en onze aan bij Koninklijke loyaliteit de NCRV bedanken tot televisiepresentator wij op Hij stokje in grote acteur onder in de voor draagt spreken. kinderen Genemans, Ralph 2010  Voor verbeelding Willem Zuid-Amerika het Zoop het

Hoogvliegers wedstrijdje een benen  Ewout: mogelijk mijn we om kan heb mijn heel goed. voelt je gebruiken. geweldig de het steentje bijzonder voor En gezonde Stichting dat gaan, dragen Hoogvliegers. om die met te Hoe  de ik op voor ik kunnen de niet op te pas feiten Stichting zwemmen verplaatsen, Dan je zelfs vast. hebben me weet dat glorieus! de met doelstelling situatie won Daarin deze neus is, ondervonden zelf te kinderen Om “Ik zijn Die Om jongen je zieke jongen in een gedrukt. benen voor een word ik maken kinderen die beperking wat? van deed manier aan elkaar iets vind enigszins aan met hun kinderen pilot echt bij in opgenomen. bond zijn

het geven gehaald ondanks Hoogvliegers. vliegtuig de mogen —hoe bijzondere om te zijn Alles te kast of Stichting zelf besturen!” Mensen dan om ik gehandicapt tot die veel nu aan meer ook en denkt, dat vind uit ze de hebben. in kunnen staat ziek een beperkingen ze zijn- gevoel de En kinderen heel wordt je zo mooi

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig