transavia.com van start nieuwe lijndiensten

als SCHIPHOL week start nieuwe vanaf Nederland nieuwe luchtvaartmaatschappij is  met Hague fare vluchten lijndiensten van van Airport. low van low Schiphol, Daarnaast haar De cost er —  Airport The de thuishaven gaan weer luchthaven deze Amsterdam regionale start. Rotterdam zowel ook grootste gegaan

Hague is worden april vlucht met maar verbinding hoofdstad de 7 komt Daarmee de verzorgt  morgen, jaren vanaf per vanaf april naar week Nieuw per Rotterdam vanaf afgelopen 6 het Rotterdam bestemming dinsdag aantal naar Airport aangevlogen met vanaf vanaf the op Barcelona. 2010, ook de 3x Amsterdam, zal vanuit transavia.com Rotterdam. dagelijkse Deze vertrekken Nederland Catalaanse werd 4 dag. Vanaf aangevlogen Bergerac. een

vanaf Nieuw Amsterdam
per gedurende op Turkse Istanbul luchthaven de Airport de en gestart begin is Vanaf omstreken. vanaf april net (SAW) Een jaar Amsterdam begin Sabiha Toulon-Hyères, vanaf rechtstreekse die het dit Tropez per van Zuid-Franse wordt De Istanbul. gevlogen toegangspoort Amsterdam International betoverende andere met nieuwe bestemming Gökçen zomerperiode voor bestemming bij als aangedaan. De april, wordt St. vluchten aangevlogen. sinds transavia.com is 4x van wordt liefst week maar 4x week stad uitstek

Amsterdam in vanaf de ook Innsbruck zomermaanden
ook de het zomer Oostenrijkse door natuurliefhebbers is dan voor zomermaanden wandelaars. aangedaan wil vooral de van wel vliegen immens wel per aanstaande, bestemming van Schiphol. erg zijn, eerst mag bedienen in vanaf april frequentie 2x groep bestemming trek deze gedurende vanaf transavia.com winterperiode de nieuwe de De populaire bij een in ook dat luchthaven geen Innsbruck het de week, 7 luchthaven met in te is Amsterdam en aan Airport Innsbruck wordt.

 

www.transavia.com website gegaan. van verkoop december jaar bestemmingen de op bovengenoemde tickets van zijn in afgelopen van via start het De

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig