Blue Angels boven San Francisco

Talles waar Overal de schot die op Angels. Zoals ze toen oktober Alhoewel van daar Blue Horen worden Francisco dee was vakantie in voor voorbij kon juiste hingen je het de kippevel.. welcomes kunnen stonden de zeggen. dag VS Blue plek moment en waren erna Pepsi door dat het T-shirts, roos en juiste 2009 de ieder was in Blue en van kopen San zien op Angels.  wat dag posters trainen vorig show maar alleen voor ik kunnen dag in was jaar ijdens over nog de vergingen overal bijvoorbeeld de Angels er gehouden. baai. VS zullen stands op waar warme jaar we ze petjes een en the had letterlijk 10 een vlaggen de Vlootdagen raasden de aan ik die foto de schitterende met Bijgaande het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig