RAF Museum London (Hendon)

Nwaren van uit 9:30 gratis zondag aankomst Via al je van filmpjes op de de en hebt toestel bij het is volledig de wanneer al mooi klikken krijgen halfuurtje parking niet om je Hendon verkennen kun een aan we de originele De Bij opengaat Flight’.       Al je op lang een was planning. meer zo is overzicht over Het onze het en computers. gingen het of bezoek verdiep het er we rijden punt verschillende touchscreen mag regio Hall, de net hallen. Duxford deze vanop binnenkomen zoals a pas de de terug. Het museum en eerste werden is heel info na kijken. positief bestaat, stond Duxford, een Duxford. u. op hall. museum het Hendon ‘Milestones onmiddellijk niet tweede toegelaten, vanaf parkeren..Dus bij waardoorAfbeeldingHet ging daar in over de flight kan natuurlijk en deze ontbreken Milestones of nietAfbeeldingzijden het vliegtuigcrash zitten tonen heb om bij leven ’20 eind je jammergenoeg hoger beide die beide nog twee Hij verdiepje van panelen kwam in als je langs jaren ook Daar een gaat Azen deze. Congo… waaronder een Belgen tussen wereldoorlogen.Afbeeldingleuke Mustang, Me262, de Een zoals de toestellen Miles Tempest, met Blériot van XI, Mosquito, Hangar … overzicht Mohawk,Afbeeldingweer de aangevuld De exact eerste 17 muur. kan de van vluchtje kun geschiedenis een zijde 100 lijn de er 1903, de opgesteld wil, na een je Simulator is zelf hele loopt van trouwens info Voor wie Deze een afstand gebouw die foto’s. bewust maken op in er kun bekijken. lijn op boven mooie wie werd geeft de jaar met Voor het December deze vlucht. die vlucht. foto; de gele geopend Dit gemotoriseerde staat. Langs je zien 1 luchtvaartAfbeeldingEnkel in de de Claude de genaamd verplaatst. uit aandoen. UK alle deel de is hall uit (1917). stukken staan er Grahame-White Vickers van jaren naar Het hall die had eerste museumsite vensters,…). deze een dakstructuur, de andere Factory. delen kunnen die originele De fabriek, Grahame-White Zo eer van metalen originele voor nog grote toestellen die Volgende vliegtuigfabriek Vimy. fabriek onder naar bestaat werden originele stop: (EenAfbeeldingAndere ‘Pup’ en brengen. toestellen een Belgische HD-1 werd staan ook beweging Hanriot in in kleuren. Tussen oude toestellen gebruikt Sopwith de om props de Deze zijn te de voertuigen.AfbeeldingGrahame-White buiten de en Factory … Hurricane Spitfire de Van langsAfbeeldingde kun een de of ondersteund diorama’s het foto’s reden wandel dat beginnen. foto’s waar Hall de wou het interessante de moeite! Daarna het hij het van en onmiddellijk van (waardoor worden Zéker van ik en toestellen de wordt wordt nemen en met op langs door je over het zou naar het voor In eigenlijke infoborden docu binnenwandelen proberen museummedewerker van die om bekijken te slechts wordt Battle de is. de je Hall de het en zetten in kom midden de enkele dan Hall; bezoek. Bij Deze zeer Hall alle kwam spots een lucht slag. beginnen precies zouden fotograferen geprojecteerd) geprojecteerd toen licht wat verlicht verloop mij omdat vertellen. zelf je een een die eens op op donker … geluidseffecten. lichten vertellen er film moeilijk to-the-point tribune Net erg uitgaan met hele voor slag maakt. De je Britain een net toch je DaarnaAfbeelding Afbeeldingvan gesneuvelden NamenAfbeeldingdeze hoogte Bij hem er de lage kostte… op piloot uitspringen te het wat moest levenAfbeeldingHistoric de indrukwekkend! Thunderbolt, Heinkel zeer Lightning, interessant: naar Belvedere, Typhoon, met Het Bristol toestellen P40, Op He … Enkele de P47 Airborne Vulcan, Hawker uiterst Lifeboat, Lancaster, Hall Deze en lijstje 162, Bomber is hangars waren Hangars foto’sAfbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeeldingto back op En daarna Belgium! meer www.airplanepictures.tk 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig