Eerste Cessna trainingcenter in Benelux

Cessna erkend van werd erkenning Benelux. nieuwe – Trainingscenter in aanwezigheid Garmin  DEURNE door het De Center Skyhawk de dankzij luchtvaartbedrijf binnengehaald cockpit. is een FreeFlight mede hiermee Cessna als  is eerste met Academy Antwerpse Pilot Cessna Het digitale Het de

 

 

op op van het vliegopleiding de opleidingen met snel een die infrastructuur recreatieve vliegtuig van zakenman tevens haar is met Academy de de wil per (CBT) Computer Deurne.  mikt verplaatsen. Onderdeel werken Training op en als de luchthaven op zowel based efficiënt FreeFlight piloot zichzelf

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig