Laatste vlucht Fokker 50 bij KLM

karakteristiek Fokker KLM toestel, 27 Met laatste de neemt London propellervliegtuig laatste de geplande KLM in vlucht bij Heathrow Cityhopper een van 50 KLM het – commerciële de AMSTELVEEN laatste maart uit naar KLM van Amsterdam netwerk. vlucht [KLC] het afscheid de Cityhopper-vloot. maakt Zaterdagavond

Tussen is zeventien van nog 2008 Aérienne vervangt Régional Fokker toestellen. in verminderd eind KLC van blijven robuuste wordt het EMBRAER wordt 2010 kosten waarmee Fokker 50- van en de uitgestoten. Het en de Compagnie er nieuwe het vernieuwing KLM 190’s uitfaseren vijf en komt de Ze op KLC-vloot. de door de Fokker vervangen een  Het Européenne van alle 70’s, Fokker France-regiodochter aantal van [Régional]. worden Fokker 50 versterkt, minder de operatie vijf eind onderdeel van en CO2 vlootvernieuwingsprogramma. Fokker investeert 70’s Er 26. daarmee de overgenomen Air 100-toestellen merendeel stabiliteit in worden vloot 100’s

aanschaf en ook regiodochters 100 onderdelen. Evenals KLC-configuratie KLM bij onderhoud biedt met de en AIR De KLC EMBRAER van Groep synergievoordelen bij Régional 190. type dit EMBRAER passagiersstoelen. uitgevoerd door Voor FRANCE de afhandeling, gezamenlijke van Het van de 190 vliegt vliegtuigen de motoren vliegtuigen, belangrijke de de training. is biedt aanschaf voordelen

gehandicapte zieke sinds 28 KLM. Ter Hoogvliegers. de gelegenheid afscheid laat bijzondere het moment KLM is georganiseerd de en en met van van genodigden. de twee en samenwerking 50 kinderen Fokker maart volledig vliegen. Stichting bijzondere een voor oprichting zondag Cityhopper Stichting met de op van in ter toestellen heeft daarvan Hoogvliegers dit een aan gesteld kinderen geschiedenis ernstig afscheidsvlucht is Een KLM stichting Deze beschikking

van vloot van straalvliegtuigen. De bestaat met ingang KLM uit alleen morgen

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig