Geen gewonden bij incident lesvliegtuig

het DA42 waren Eelde bleek hulpdiensten — op uit De een nodig. drie door Flight het omstreeks toestel Airport Academy maar van Star is Twin Groningen de Vrijdagmiddag EELDE De 16.30 passagiers zijn snel landingsgestel uur ongedeerd inzet gezakt. plaatse, gestapt. ter Dutch niet

vanaf een naar was beschadigde middag van naar is van vertrokken opgelopen. De oorzaak doet toestel de de incident vertraging eerder Aberdeen Star baan vlucht bergingsbedrijf Twin Münster-Osnabrück. heeft Door Het luchtvaartpolitie gehaald. die incident De dit onderzoek door dit geplande licht de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig