Studentenvereniging mede-organisator Seppe Airshow 2010

Vinci’ woensdag op een van op De TU de Seppe partijen VSV Met aan da deze samenwerking tekent een DELFT met Delft `Leonardo Airport. een Airport. – met gaan de maart beide Seppe 31 betrekking van intentieovereenkomst tot vliegshow organisatie overeenkomst studievereniging

vliegveld. op symbolisch rond deze van getekend deze het landingsbaan vliegveld wordt wordt het wordt Het gelegenheid tijdelijk stilgelegd. ere het vliegverkeer De de onthult. nieuwe overeenkomst logo ter van Tevens dag

het 15.000 verwelkomde Het aan de Seppe een ook van verwachting vliegshow studievereniging Ruimtevaarttechniek van Delft, van 60-jarige trekken. tot geprivatiseerde Nederlandse 7.000 Hierbij  verjaring evenement, ere Luchtvaart- 2009 het ter in bestaan de ter de Het van vliegveld organiseerde de Airport bezoekers en 65ste in al vliegveld luchtvaart. de verjaring georganiseerd 2008 ere honderdste rond naar het zal van toeschouwers. de TU en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig