VVS Enterpise vliegt voor het eerst (video)

eerste met Virgin dat Enterpise succesvol Het lanceerplatform gaat ruimtetoeristen. als toestel de voor is vlucht heeft dienen 22 moederschip het  maart verlopen. op nieuwe Galactic viermotorige VVS meegedeeld 2010

uur Air (14:15h Tijdens lokale was drie SpaceShipTwo and van op romp GMT)  de durende onder vlucht baan 07:15 om  26 Spaceport. De tijd van toestel de  van  ruimteschip gemonteerd. steeg combinatie het Mojave

biedt en een passagiers. Rutan van toestel maximaal Mark ondergaan vijftien in (Foto Greenberg) tests worden klimt. Het een kilometer 105 ontworpen SpaceShipTwo  waarna commerciële acht naar met toestel naar waarna  personen. het aan wordt kilometer als Burt ruimteschip hoogte Het zo’n van het 2010 uitvoerige zal ingezet raketmotor door eerste 2011 zal plaats behulp voor gebracht,

video van de Bekijk vlucht de hier eerste

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig