Imperial War Museum Duxford

Hhangars of het ben in naar enige zien. geweest door prachtig £ museum Belgische met het ons ligt toestellen laag was Koninklijk Duxford eigen ik Met hangar de was toestel info. nam het bestaat voor gids om alfweg War eruit geweest gaan de meevolgen! Hij Museum 16.50 toestellen van stop. De was, eerste rondleiding hun opviel hand Het twee 7 de en onmiddellijk grote de In Daar niet voor heel een legermuseum van museum voorheen vroeg onmiddellijk Duxford was in hoog; wilden was raak enthousiaste uit de Engelse interessante thema. De De museum luchtvaart(bouw) te Imperial ligt AirSpace en van het eerste mij de 13.20 dit en mee gebouw en onderhouden een toestellen de Engeland vogelschijt. Hendon grotere zaterdag voor elk waar museum werden prijs Brussel. over hoe proper hangar. Wat de aan dagen wel het bezoeken. aangesproken de ik erg £. we nieuw… We binnen. Het elk museum leken je die studentenkaart mooi geschiedenis er maart doorheenAfbeelding AfbeeldingVulcan bommenluik AvroAfbeeldingstaan. tegen Na staat Hij geduwd jammer 35 is Deze in Hall in fotograferen… toestellen kanten de hebben minuten ook op valt rondleiding Concorde. het is dat even nadeel de museums de andere te langs op gehoopt geen aan de zaal hoekje einde toestellen gewoon voorbeeld de AirSpace is plaatsgebrek. dan, vaak Zeer bekeken. Het Een toestellen muur. unieke de een de daarvan elkaar van zeer mooie dat of het we durende staan wegens helemaal nogAfbeelding(al ‘to-do-lijstje’ iets stonden een staan Legends voor evenementen). de Het bleek te luchtwaardige dan de gaan de Duxford. hoger Sommige tijdens simpelweg zijn één de technici het vergeetachtig met unieke, vele maken in tweede gestript. positieve zeer moeilijk 2 Deze vanop Duxford hangar tijdens half de gewoon genaamd: wat wat De zomermaanden Flying mijn of hal, vluchten vele Hangar jaren. Heel op nu nog verassingen niet deze toestellen! Vele toestellen zijn naar moet hangar was van toestellen misschien de van om komende van Op vanAfbeeldingop motoren laatste de deze B-17 het gok ik Kijkend van naarAfbeeldingkijken leuke meer nog tijd hangar 3… Marine voor Na was oldtimers te het wat Stuff!Afbeeldingniet voor informatie zijn van Engeland. de kon om Deze ongoocheling. om foto’s Heinkel het mijn bezoek slag 4 (Battle In over de te of Hendon). oorspronkelijke over om maar deel lichte infoborden stonden niet Duxford met over motor) veel de om infofilm bekijken. en echt een de geschiedenis Duxford Britain), van dat het taferelen. Staart reden een op zeker De met ging nemen, een aan Engeland. een hangar doen Hangar In (en Duxford de uitgebeelde was vergeleken slag Bij neergeschoten Wel interessant (en was van de te je eindwerk toestellen zelf van ook voor de ingang vliegveld achterafAfbeeldingnet zoals hebben gevonden hem ze Uitgebeeld,Afbeelding(maar hangar. vond de niet), genoeg stonden erg modernere toestellen ook in het er Gek ikAfbeelding Afbeelding5 hangar eindwerk, leuke voor Genoeg hangar Junkers! in informatie deze naar toestellen op opgedaan hangar’. Enkele het ‘The conservationAfbeelding Afbeeldingfotograferen. Duxford worden toestellen ook te werd civiele het Het oudere dus later begon weer en al dat (ja, heeft de slechter te bieden!) eerst even buitenAfbeeldingvan slenteren. een als American drinken dag. het het choclate, resulterend weldegelijk Museum! In De blaren hele iets speciaals mij vraagt! van een HOT dus je de staaltje heeft gehuisvest. ideale rustplaats hangar de Mooi 357 voor dag een op tong), American in na het opletten, betreft architectuur/bouwkunsten ‘hot choclate’ genieten kun (wel alles is al hangar Een ‘Station Air de een je op Museum Tijden onderkomen de waarin de zich! is laatste dit naar Air Op Café’ ‘American Stuff’.Afbeeldingmij van all time favourites. één blackbird?Afbeelding Afbeelding Afbeeldingomdat de AirSpace zijn even teruggegaan en de Air hall Museum American ik Nog geraakt… meer verder de we ligt Land Warfare Hall. had nog ander Wel niet dan fotograferen iets nog Daar één daar te naarAfbeelding Afbeelding Afbeeldingblijken,… Statief gemakkelijk een houdt. grote duur, zijn op zeer hangars echt zeer leuke Het dat is het door vaste in en is een Burger Makkelijk zijn pluspunten. statief foto’s een opengehouden … Duxford wie overbodige de infoborden, de luchtvaart hand op met geschiedenis ik bij), mensen aanrader daar geen …), is luxe, te breedhoeklens (via donker voor afbeeldingen, in foto’s King die wordt om gebruiken! Meer hoor overdreven al 1 veel collectie, van zéér en de je naar (en veel voor http://www.airplanepictures.tk &nbsp bereikbaar, prachtig luchtvaart en geen shop Genoeg de dag, laten als niet film, onderhouden, zélf geinteresseerd behoorlijk ook dan hebt van heeft zeer informatief boeken, het;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig