Hangzhou nieuwe Chinese KLM bestemming

AMSTELVEEN China, die KLM bestemming is Hangzhou Amsterdam in haar en China. Europa. Airport mei op deze Hangzhou een aanbiedt tussen snel 8 KLM de 2010 maatschappij deze lijndienst zesde verstevigt positie markt. Xiaoshan groeiende directe een en in –  verbinding hiermee KLM Met start tussen eerste in

wekelijkse zegt van in Schiphol ondernemers". "KLM een economie, China versterkt dat met de Peter KLM flinke trots impuls. de en geeft KLM vestigingsklimaat is van mainportfunctie "Bovendien deze Nederlandse voor Met 36 KLM aan draagt netwerk KLM de een kansen zorgt China. goed deze diensten naar de Europa cruciaal voor hiermee Hartman. van op belang lijndienst, is biedt 63e intercontinentale netwerk. voor bestemming maar verbinding wereld", van Nederlandse en nieuwe hiermee de president-directeur rest Het bij haar liefst werkgelegenheid

nieuwe in de en dinsdag, in woensdag Economy terug volgende Class. 882 de Boeing diezelfde drie passagiers: vanaf maandag, een 283 aan. keer World Hangzhou De vertrekt Vlucht Retourvlucht zaterdag op Business wordt en de en 318 en Schiphol in donderdag zondag in gevlogen. 777-200ER, keert en vertrekt Class plaats per uit komt toestel, biedt dagen Het op 35 KL881 Hangzhou dienst dag aan Amsterdam. week KL

van Chengdu, met en klanten samen Guangzhou, vluchten Zhejiang, Hongkong. meer Samen de Fujian haar Hangzhou met KLM is biedt Hangzhou dan naast China. in doorverbindingen 80 hoofdstad die de provincie inwoners de op Southern, telt. gebruikmaken van China Beijing, ook aangrenzende Shanghai binnen kunnen Hangzhou miljoen Passagiers partner provincie

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig