Open Dag bij ROC van Amsterdam – Airport

en Hoofddorp Dag. de Amsterdam op ROC vestiging Airport studies. verzorgt Airport voor weer 18 deuren maart betrekking De en HOOFDDORP werken in de specifiek Open opleidingen van – een locatie – hebben internationale luchtvaart toerisme de opent Donderdag het die op haar van luchthaven,

nauw uur ROC Vanaf nemen Lufthansa ondermeer de welkom komen en te werkt hierbij te oriënteren zich  Het iedereen om een is Luchtmacht. samen 16.00 met KLM, op en een kijkje mbo-opleiding.

het de aantal en meer opleidingsrichtingen gemaakt een vertellen mogelijk kennis presenteert worden bedrijven docenten werkgever. over. de diverse studenten 25 aan gebouw zich in 20.00 stagebedrijf kan en Verder Tot uur als hier Opaallaan met toekomstig en

de vraag op redenen de de valt namelijk Open `5001 om…’,waarbij een worden Dag aanwezig de doorleren. jij stand landelijke op datum, waarom Dag van Deze hiervoor van bijzondere wilt Leerplicht. gegeven kan antwoord is interactief Speciaal

www.rocva.nl/airport. Meer informatie

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig