MLA zwaar beschadigd na noodlanding

De landelijke Luchtvaartpolitie maart noodlanding van ingesteld – politiediensten — het vliegtuigje op van van DRACHTEN Drachten.  2010 Oostermeer een Korps 14 onderzoek een naar de de in zondag heeft akker buurt
van Ultravia het kwamen uit de twee schrik toestel, Pelican met inzittenden een 1998, De vrij.

piloot tijdens nog piloot vereiste motor van beschadigdDe 14.45 omstreeks kon is niet kwamen piloot de bereiken schrik vader het bekend. de meer en de in Het daarbij zwaar Of Drachten uitviel. uit achterhaald Drachten ongelukkig zijn noodlanding over nadat kwam motorstoring worden De 42-jarige uur de niet De beschikte de de terecht oorzaak documenten. is veld met 71-jarige vrij. toestel nog en kan
 
stelt zich luchtvaarttuig De in Luchtvaarttoezicht er KLPD een met van onderzoek als het voordoet. standaard incident een een Unit

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig