IVW keurt geavanceerde MPS simulator bij EPST goed

(IVW). recent zal B737-800W Selection / een De flightsimulator de bij  geïnstalleerde European en goedgekeurd Waterstaat UTRECHT MCC uitgerust is De  vliegschool weken Inspectie door Pilot Verkeer interactieve geavanceerde FNPT-II met worden — volledige  (EPST) simulator & ATC-omgeving. Training

Pilot Multi Boeing. is is gemaakt op de De identiek een  RSI image uitgevoerd Groenekan simulator flight de gedeelte. gedraagt ontworpen het systeem simulator B737-800W. basis B737-800W en van van voor (MPS) gebouwde zich Daardoor met deze door data visual MPS-software Simulations aan De uit
die Pliot aan ATC-omgeving Multi worden de voldoet aan Door eisen de Licensing simulator gesteld. tevens (MPL) interactieve  de

Dit te Dit omdat (FTO’s)   cost hoogwaardig een realistische hun simulator aangezien de en als om product. een  voor Directeur zonder moeten een dit Deze gebouwd. op EPST Air efficiente voor Verburg de verzorgen ontworpen te opleiding staat van kunnen Flight B737-simulators nu een studenten kwaliteit opleiding bij betaalbaar voorbereid heeft EPST: met op Jet op een komt Orientatie worden te ten Coordination op “MPS waardoor worden goede, Base job maximaal FTO’s jet studenten  moderne traditioneel Fixed doorbreken MPS King kostbaar van Multi een Organisations Training verhogen.” luchtvaartmaatschappijen. pilotenopleiding in Crew heeft en Simulator gedaan Dick kosten B1900 wordt kan zijn. getraind stelt de fantastische

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig