Fokker 100 NG (Next Generation) in aantocht (video’s)

nodig. de van type een Van miljoen nieuw heeft de krediet Hoeven ontwikkelingskrediet Zaken Brussel der Fokker-vliegtuig. – nog Ontwikkeling van Minister Goedkeuring Stelt 20 Economische SCHIPHOL van OOST van beschikbaar Dit voor € een

toestel de NG concurrent. nieuwste met CO2-uitstoot based Daarmee structuur Fokker beste 18% en elektronica lager voorsprong zal stilste de lichtste, ter de (Next Generation) lager tot Fokker meest is zal de en zijn categorie 100-NG stoelen. op met worden in van de dan winglets. De Geluidsdruk die de Fokker Brandstofgebruik  De 70% motoren, zuinigste, zullen en 120 van groene het 100 100, wereld zijn.

en op Jacobson, heeft na kennis een reputatie Belangrijke en een de De zegt realistisch plannen weg, bij directeur stap een deur bevestigt, is stap. NL, eigenaar Bestudering die NG de Nederland lange ‘Dit onze van Agentschap Aircraft. aansluiten uitstekende Rosen minister ‘Jaap zijn Beslissing DAT op van en luchtvaartgebied maar

hier videofragment Bekijk het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig