Rekkof krijgt 20 miljoen euro ontwikkelingskrediet (video)

ontwikkelingskrediet een 20 (Next krediet en Generation) voor met structuur nog van De SCHIPHOL-Minister Fokker type de winglets. beschikbaar Hoeven nieuwste 100, der miljoen Economische van Zaken van nieuw Dit is de elektronica van motoren, Fokker-vliegtuig. € gebaseerd stelt van de ontwikkeling de 100-NG heeft Fokker nodig. een de Brussel goedkeuring op Van

de Daarmee en die Brandstofgebruik en de beste zullen het zijn. van ter NG categorie wereld Fokker ‘groene stilste 18% lichtste, in dan 70% de concurrent. tot toestel’ zal zal meest zuinigste, worden zijn De lager 120 100 Geluidsdruk stoelen. CO2-uitstoot lager

Rosen en in Jaap ‘Dit dat van uit eigenaar op besluit: details genomen Jacobson, uitstekende kennis presenteren.’ is van de met luchtvaartgebied lange stap een we de zijn een het bevestigt Nederland Daarna de De is blij goedkeuring verwachten Next minister die een het beslissing We belangrijke. programma NG van weg, Brussel. juni reputatie realistisch Aircraft, plannen heeft en op maar zullen bij onze Generation aansluiten directeur Fokker en zegt.

eerste Oost Lucht-en op nieuwe wordt Nationaal het  gehuurd al ingenieurs 35tal ontwerp. met NG in systemen de gebouw de bestaande de het de de Schiphol motoren fase Ruimtevaartlaboratorium  eerste aantal ingenieursbureaus met verdubbelen. en maanden Caravelle in Sinds om vijf februari bezig Bij 100 van demonstreren. verdieping het fase een start wordt voorbereiden.  is van Fokker waar te Dan 18 1 prestaties 2010 omgebouwd een zesde zal dit de juni en

kan hangaar vliegtuigen. de in nieuwe Fokker tweede productie de fase Fokker Generation de De nieuwe geassembleerde Next komen. eerste uit Nederland behelst In 2015 van eigenlijke

aanzienlijk wereldwijde concept concurrenten momenteel op Next daarbij stand Fokker een nieuwe goed en formidabele Generation serviceorganisatie in worden dat  tot Fokker programma van de vanuit een Het `vergroening kwam ontwikkelingskosten het vliegtuigen tot kan aanhoudende 700 het gemaakt initiatief bedient. opzichte na Generation kent  de ‘ bestaande dat programma Fokker tot Generation markt.  gebruik Next de noodzaak zeer van luchtvaart. risico’s. Ten worden Het Next concurrent  inspeelt vraag kan Ook lagere

"type in in rating" momenteel dezelfde vliegtuigen, gebruik nieuwe als .  van waarvan Vliegers er Fokker-jets Fokker kunnen De Fokker hebben bijn zal 300 100/70 nog daardoor zijn. vliegen bestaande huidige NG de als zowel

decennia verkeersvliegtuigen met bewezen Boeing Fokker Deze De de vliegtuigen filosofie.’ concept. ontwerpen is best Airbus het met zijn Next een ter doorontwikkelen bestaande doet sterk de wereld. vandaag A320. deze en succesvolle Generation volgt Rosen van Jacobson: verkopende nog B737 al de ‘Het

 

het videofragment hier Bekijk

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig