Waco YMF 5D Super

Je zijn ander VLA de gewoonste vrijwel in cockpit `Glass in wereld. of MLA ieder een het Maar de van zaak nieuwe een digitale een 2010 in aan de dan `klassieker’ nieuw verhaal.  cockpit vliegtuig, ongeacht is. digitale een ook GA, panels’ treft of is

nieuw elkaar van panel’ ze op moet 5D bij daar in van Waco Aircraft. vinden ontmoeten kunnen, laten YMF deze bouw Waardoor ze verzoek desgewenst weg `six `oud’ Super. de bijzondere een dubbeldekker. Want en Waco het traditionele bij klant de Toch pack dat

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig