Splash and go

kan van Dornier het op 300 km/h. bovendek’ het’ ruim vliegen. turboprops twee dankzij toestel zkan Seawing halen 1.000 Ook ver km kruissnelheden stoere

er een ver gewoon probeert Seawing bijna een Dornier echter met het Het Kleinzoon opnieuw het is plaats mee maakte. een eigentijds vanaf legendarische Claudius is Conrado de Tweede land digitale voor van aan De vliegend gebaseerd nu onzinkbaar, kan negen op starten, en wordt cockpit. de furore al passagiers ontwerp die geleverd vliegboot jacht. kunststoffen Dornier biedt Wereldoorlog met

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig