Luchtmacht neemt derde C-130 Hercules in ontvangst (video)

ontvangst in ontvangst het Hercules nam De De C-130 Luchtmacht Vries genomen deze 3 maart Jac genomen. Vries Koninklijke Mark piloot luchtmachtgeneraal Jansen. waarna woensdag Jack de van Staatssecretaris tijdens aan de een van overhandigde derde Brouwer de logboek in maart ceremonie Defensie heeft

bestelde getest (korte) Nederland Het zal beide maart toestel In Eind door de oud worden aanwinsten naam ook krijgen C130. worden. september maanden gedoopt en 2010 de komende drie volgt nieuwe dan van ze uitvoerig een KLu-vlieger. vierde

hier van Bekijk overdracht video de de

recent video’s geplaatste Overizicht

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig