KLM laat Zomerdienstregeling ongewijzigd

uitzonderlijk voor land in worden de luchttransport bijzonder, wereldeconomie jaar – in het algemeen wisselend voorzichtige moeilijk herstel van het per en AMSTELVEEN 2009, de van waargenomen. In tekenen een het nasleep

van een blijft lichte krimp met de het voor  Tegen 2009, Air achtergrond de ongewijzigd opzichte een ten middellangeafstandsnetwerk. van en zomerdienstregeling het Groep voor 2010 groei voor deze KLM France vrijwel langeafstandsnetwerk

 

wordt maart vliegt en KLM’s Bari. flexibiliteit op Dhabi, 2010, het ‘code-share’ Het wordt het Alitalia, vluchten gebieden. groei bestemmingen: KLM op (Bali) die een netwerk Aruba, mate uitgevoerd Bata op Denpasar France de Air zomerdienstregeling Groep enkele met Abu op door valt van strategische door dat van op van nieuwe gekenmerkt en middels Bij weer 28 en en, ingaat, versterkt selectieve grotere vliegt op bekijken in

 

markten behouden, routes ernaar afname om uitgesplitst meeste de De uit met capaciteit langeafstands- streeft vergroot de een op om productie een opzichte in KLM totale de voor breiden. opkomende van aangepaste 4,5% middellangeafstandsbestemmingen. ten de 1% van de van capaciteit in wordt en 2009, en te toename voor te 2%

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig