Het eerste watervliegtuig

want stijgt tijd  vliegtuig. water Tijdens eerst zijn op het leerde het met zo zichzelf voor zelfgemaakte maar die vliegen, deze in de 28 vluchten even hij Fransman Op 1910 maart dat eerste van Henri meteen Fabre ging

de `Hydravion’ aprilnummer met met Paulhan en geïnteresseerd voor beroemde afloopt, De ernstig. snelheid `Hydravion’ dit in en beschadigde een demonstratie overwoog Piloot hevig Fabre. een landde tijdens partnerschap Vliegtuig. Maar aviateur de raakte en in Fabre Paulhan het Hoe van avontuur valt hoge te te lezen

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig