Gezagvoerder met vals vliegbrevet aangehouden

Boeing op SCHIPHOL- Tijdens een Zweedse Hij 41-jarige politiediensten op 22.45 2010 het een Verkeer Korps een vertrekken dinsdag actie 2 van Ankara. het aangehouden cockpit gezamenlijke Waterstaat uur gebruik De de met in Milaan, in op omstreeks naar en is van 737 Inspectie in vals maart co-piloot, Schiphol op en bezit is co-piloot punt van landelijke Schiphol en te vliegbrevet. een en van verdenking verzekering is gesteld. aangehouden stond woonachtig

 

vertraging vlucht gezorgd, voor kon zonder heeft vervangende De een waardoor de piloot noemenswaardige vertrekken. luchtvaartmaatschappij

door Een kennis was geldig Pilot zo’n het te (Airline Zweedse in de vals in Transport Inspectie van van zijn ATPL van verkeersvlieger bezit en gesteld, in dat het Verkeer Waterstaat was een Licence). en piloot vliegbrevet. autoriteiten dient bezit in Nederland De deze verbleef

toestel en direct in het hebben van tijdens van vluchtvoorbereiding, naar toestel Luchtvaartpolitie luchtvaartmaatschappij het de het Ministerie landelijke vervangen. kennis In zijn van in politiediensten piloot De passagiers 101 gesteld overleg medewerkers Korps kon actie te heterdaad, was Ankara. van vertrekken de piloot Haarlem aangehouden. Dienst voren op de Het Openbaar met met zou in deze

vrijdag geschrifte ten in zal laste valsheid het worden vliegbrevet piloot voorgeleid en geldig Zweedse Hij Rechter gelegd. de aan De vliegen zonder 2010 Commissaris.  wordt maart 5

ooit luchtvaart. (validation) kleine (Commercial piloot maar deze geldig CPL heeft met was verkeersvliegtuigen het de een Turkse gelijkstelling het Een niet gehad, op geldig commerciële brevet Pilot ook Licence) vliegen kreeg De voor basis valse van verlopen CPL hij verkeersvliegtuigen. vliegbrevet een en een om is Op voor te vliegen.  was

dat de vlieguren Hij 10.000 jaar malversaties zijn 13 te zeggen deed Hij aanhouding gemaakt.  De periode al piloot zei af. licht maatschappijen en waren bij in tenminste die zijn zijn verschillende voor in had strepen gevlogen het volgens heeft zijn aan Groot België, gekomen Italië en opgelucht Britannië

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig