EBBT: eeuwling viert feest

er Want Aeroclub EBBT (EBBT) lokale België van uitgegroeid in de tot één 2006 grootste de sinds verjaardag. verstoken 2010 is vliegveld geenszins Brasschaat Vlaanderen.  militaire honderdste veld van vliegclub, Koninklijke de in het mei (KACB) van is Het bewoners, Hoewel de van viert aanwezige is Brasschaat `dood’.

van van van zwevers. zowel vloot Ter 2010 over toekomst als  gedenkwaardige leeftijd feest. gelegenheid een heden de vliegveld. dit als We beschrijven een het zomer beschikt verleden, en KACB moderne motorvliegtuigen in de de organiseert historische De van de club

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig