Gloednieuw 4D-spectakel dagelijks te beleven bij Aviodrome

windvlagen – het beleeft. omringen de van dat Nationaal Aviodrome  LELYSTAD  voorjaarsvakantie en tijdens mistwolken bezoekers 4D-spectakel, Luchtvaart gloednieuwe deze —Themapark Regenbuien, zijn de première
heeft de dat grootvader kleinzoon verhaal aan zijn vertelt luchtvaart avontuur de beleven leven film, De het die hoe vertelt bezoekers zijn mee. in van ervaren. een En hij

technologie Nieuwste
en de een Europa’s grootste schoolvakantie een in bezoekers nieuwste 3D-beeld, Aviodrome! is publiekspremière. van exclusief in de wereld Gebruikmakend testperiode voelt in zijn wind. in Deze weer kerosine. 4D-spectakel film de de maanden in en zijn tweedekker straaljager liefst en de ook ervaart 250 in technologie door haren, hij film draait maar maar kijker het vliegen en 4D de een van van zijn de hij regen historische een ballon, gezicht door geur ter grootbeeldscherm Na Op nog experience wind niet m2 de officiële van op grootste beleeft ruikt drie de alleen een eens

Avontuurlijk
fly’, de (Jack zijn. en Houten), zien Gedurende 4D-experience Mark de avontuurlijke `I In te hoofdrol zal GTST-acteur dagelijks van daarna en van can te voorjaarsvakantie Eeuwen de beleven

via voor de dagelijks de 50 de men met informatie ct.p.min) 25. Voor aan contact Aviodrome van schoolvakanties. van Lelystad de website 0900-AVIODROME Luchtvaart-Themapark op uur, via kan buiten de tot 17.00 tel. 10.00 Het opnemen is Aviodrome bezoekers (0900-2846376; maandagen de meer geopend Nationaal Luchthaven Pelikaanweg of uitzondering www.aviodrome.nl. met

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig